THE JONES HOUSE

Residential design
CLIENT: The Jones family
AWARDS: DESIGN EXCELLENCE | FIU

Create a warm atmosphere that conveys the feeling of comfort and openess that pulls you from one space to the next smoothly. This is achieved through an open and flowing arrangement of spaces and the use of earthtone colors and textures that invoke a sense of connection.

View Full Project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s